05.28.2020 15:19

Maserati Grancabrio MC Stradale dezvelit

„Există ceva maiestuos în modul în care mașina asta se conduce. Și se simte ca și cum ar avea suflet.” Așa a descris Jeremy Clarkson Maserati GranTurismo MC Stradale – versiunea coupe a celui de mai sus.

Doar că Grancabrio MC Stradale nu este atât de hardcore. Folosește același motor V8 de 4,7 litri cu 454 CP și 520 Nm, doar că are un ZF în șase trepte automat și nu robotizata manuală (bună în modul RACE) a lui Stradale, ceea ce o face un pic cam… moale. Și ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, are patru locuri – varianta cu acoperiș rigid are doar două pentru mai mult RACE.

Dar își face treaba, oricum. Marea schimbare față de versiunea acoperită este un eleron mare pe portbagaj, pe care poți să-l vopsești în culoarea caroseriei sau poți să-l lași în fibră de carbon. Dar mulțumită pachetului aerodinamic, este acum cu 48 mm mai lung decât Grancabrio, fiind absolut imens cu ai săi 4929 mm lungime – este cu doar 4,3 cm mai scurt decât un Range Rover.

Citeşte articolul integral pe topgear.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto