- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Licitatie pentru autostrada Sebes – Turda

Posted By Roxana Andreica On 22 iulie 2013 @ 13:01 In Articole | No Comments

Se organizeaza licitatie deschisa pentru proiectarea si executia Autostrazii Sebes – Turda, valoarea estimata a contractului, fara TVA, depasind 2,481 miliarde de lei, relateaza capital.ro [1]

CNADNR organizeaza licitatie deschisa pentru proiectarea si executia a 70 de kilometri de autostrada intre Sebes si Turda, loturile 1, 2, 3 si 4, in judetele Cluj si Alba.

Contractul intra sub incidenta acordului privind contractele de achizitii publice si este impartit pe loturi.

Valoarea totala estimata a contractului, fara TVA, depaseste 2,481 miliarde de lei, suma incluzand si procentul de 10% pentru cheltuieli diverse si neprevazute.

Contractul este finantat din Fondul de Coeziune (85%), in cofinantare cu bugetul de stat (15%)

Autostrada Sebes-Turda va trebui finalizata pana in 2016. “In luna iulie se termina documentatia de transformare din drum expres in autostrada, pana in decembrie vom avea terminate procedurile de licitatie si de atribuire, vom avea un contract semnat. Suntem obligati sa terminam autostrada pana in 2016, pentru ca am reusit sa o bagam pe alocarea financiara 2007 – 2013, pe facilitatea N+3. Deci, va trebui terminata pana in 2016″, a explicat ministrul, pe 8 iunie. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/licitatie-pentru-autostrada-sebes-turda.html

URLs in this post:

[1] capital.ro: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/executia-autostrazii-sebes-turda-scoasa-la-licitatie-valoarea-estimata-a-lucrarilor-circ.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.