08.13.2020 19:51

Lichid parbriz

Daca lichidul de spalare a parbrizul nu contine substanta anti-inghet, acesta poate ingheta in rezervor, in furtunurile conectoare, duzele de pulverizare sau chiar direct pe parbriz?

Vizibilitate geniala in orice sezon

Stiati ca?

- Vizibilitatea nerestrictionata asupra drumului are o contributie esentiala la siguranta traficului? Daca parbrizul este murdar, este posibil ca pericolele sa nu fie observate decat atunci cand este prea tarziu sau – in cel mai rau caz – deloc. In combinatie cu stergatoarele, lichidul de spalare curata murdaria de pe parbriz.
- Fara lichidul de spalare a parbrizului, stergatoarele doar imprastie mizeria, de obicei rezultatul fiind o restrictionare si mai mare a vizibilitatii?
- Daca lichidul de spalare a parbrizului nu contine substanta anti­-inghet acesta poate ingheta in rezervor, in furtunurile conectoare, duzele de pulverizare sau chiar direct pe parbriz? Daca ingheata pe parbriz, efectele de inghetare si distorsionare afecteaza si mai mult vizibilitatea.
- Lichidul de spalare a parbrizului nu trebuie sa deterioreze vopseaua, cauciucul lamelelor stergatoarelor si alte materiale cu care intra in contact? Carcasele farurilor, in special, sunt supuse riscului de fisurare.
- Rezervorul pentru lichidul de spalare a parbrizului trebuie reumplut imediat cand se goleste?

Mai multe detalii accesand urmatorul link.
 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto