05.25.2020 5:45

Lexus RC Coupe

Lexus va dezvalui modelul nou cu doua usi RC coupe în Tokyo luna viitoare , V6 si trenuri de rulare hibride disponibile. RC are unele indicatii de styling de la conceptul LF – LC vazut in Detroit anul trecut.


Lexus_RC_city_dynamic_front


Doua versiuni ale modelului coupe cu doua usi vor fi prezentate , atat RC 350 , care este propulsat de un motor V6 de 3.5 litri , iar hibrid 300h RC . litri . Lexus spune ca va anunta detaliile de optiuni europene propulsie europene de anul viitor .

Lexus-RC-3-625x398

Exteriorul are o forma puternic conturata , mai mult decat la modelele anterioare Lexus , precum si o grila larga si joasa . Clusterele farurilor frontale , care ofera trei lampi cu LED-uri , sunt in forma triunghiulara – o intoarcere la conceptul LF – LC vazut la Detroit Motor Show în 2012 . Acea masina a fost un hibrid coupe sport , care Lexus a confirmat la atunci ca arata directia de design viitoare , care a ajuns acum la indeplinire pe RC.

Lexus-RC-teased-w

Doua modele de jante diferite sunt disponibile , cu o optiune de 19 – inch  mai profund sculptate alaturi de un design 18 – inch mai musculos . Conceptul masoara 4695mm lungime de 1840mm latime , cu o inaltime de 1395mm si un ampatament de 2730mm .

In interior, cabina cu patru locuri include ornamente din lemn . Un ecran de sapte inch in consola centrala controleaza atat navigatia si infotainmentul , si este controlat de o noua unitate de touch montata mai jos . Scaunele din RC sunt modelate din spuma , care Lexus spune ca este similar cu procesul utilizat pentru scaunele de curse si sporeste confortul si suportul .

Firma spune ca RC este conceput pentru a ridica profilul cu ” un public mai larg de clienti care sunt noi pentru Lexus ” . 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto