05.25.2020 7:44

Lenovo alaturi AT&T Williams

Lenovo accelereaza la maxim alaturi de echipa de Formula 1 AT&T Williams


Lenovo accelereaza la maxim alaturi de echipa de Formula 1 AT&T Williams


Prin semnarea unui acord, Lenovo devine sponsor principal al echipei


Lenovo, lider tehnologic si producatorul celor mai bine realizate PC-uri din lume, a anuntat semnarea unui acord de sponsorizare cu echipa de Formula 1 AT&T Williams – unul dintre concurentii majori din Campionatul Mondial de Formula 1. Anuntarea acordului s-a facut la sediul AT&T Williams din apropiere de Oxford, Marea Britanie, în cadrul ceremoniei de lansare a noului model de monopost cu care pilotii AT&T Williams vor participa la curse în 2007.


Tehnologia Lenovo va fi utilizata de echipa AT&T Williams în toate activitatile sale, de la operatiunile de verificare a aprinderii motorului, pâna la cele de pregatire a cursei si inventariere.
Brand-ul Lenovo va fi prezent, cu maxima vizibilitate, pe automobilele celor doi piloti ai AT&T Williams, Nico Rosberg si Alex Wurz, pe tot parcursul anului 2007.


“Lenovo este o companie internationala ce are ca prioritate inovatia tehnologica. Fara îndoiala ca aceasta preocupare constanta a partenerului nostru ne va ajuta sa atingem performanta maxima în Formula 1,” a declarat Frank Williams, leaderul echipei AT&T Williams.


“În cursele de Formula 1, echipele se bazeaza foarte mult pe folosirea tehnologiei informatiei si implicit a calculatoarelor. Date fiind inovatiile tehnologice, fiabilitatea si performanta oferite de PC-urile Lenovo, suntem convinsi ca echipa noastra va beneficia în 2007 de cele mai avansate tehnologii ale momentului,” a declarat Alex Burns, Chief Operating Officer, Williams.


Formula 1 este un domeniu care se bazeaza pe activitati de calcul si prelucrare a datelor, pe investitii uriase în inovare si dezvoltare, si care, prin urmare, depinde foarte mult de tehnologia informatiei.
Utilizarea eficienta a computerelor reprezinta un element-cheie în procesul strategic de alocare a resurselor.
Aceste decizii contribuie la asigurarea succesului echipei pe pista. AT&T Williams va beneficia de la Lenovo de PC-uri de înalta performanta, robuste si extrem de fiabile.


“Lenovo produce cel mai bine realizate PC-uri din lume. Ne dorim sa colaboram cu echipa de ingineri de la AT&T Williams, pe fondul mediului dinamic al curselor de Formula 1,” a declarat Deepak Advani, Senior Vice President si Chief Marketing Officer, Lenovo. “Cursele de Formula 1 ofera o oportunitate deosebita pentru cresterea popularitatii brand-ului Lenovo pe piete importante din întreaga lume si pentru a ne prezenta produsele si înalta lor fiabilitate. Cursele de Formula 1 sunt un sport în care tehnologia performanta este esentiala. Suntem onorati sa ne alaturam echipei AT&T Williams si suntem motivati de ideea ca vom putea colabora cu aceasta echipa si cu partenerii sai pentru a consolida brand-ul Lenovo si popularitatea curselor de Formula Unu.”


PC-urile Lenovo vor juca un rol important pentru echipa AT&T Williams. Astfel, un notebook Lenovo va contribui în mod esential la procesul de pornire a monopostului de Formula 1, înainte de fiecare cursa, antrenament sau test. PC-urile Lenovo vor sustine operatiunile de cercetare, testare, dezvoltare si producere a automobilelor de curse desfasurate de inginerii AT&T Williams. Computerele Lenovo vor ajuta pilotii AT&T Williams în etapele de analiza a datelor, precum si echipa de conducere în procesele de marketing, logistica, pregatire a curselor, inventariere, dar si în relatiile cu clientii, sponsorii si furnizorii, în operatiunile financiare sau de strategie.


Despre Lenovo

Lenovo este o companie internationala dedicata realizarii celor mai bune PC-uri din lume. Modelul de afaceri al Lenovo se bazeaza pe inovatie, eficienta operationala si satisfactie a clientilor, concentrându-se si asupra investitiilor pe pietele emergente.
Formata în urma achizitionarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Calculatoare Personale a IBM, compania dezvolta, creeaza si lanseaza pe piata mondiala produse si servicii tehnologice de înalta calitate, sigure si usor de utilizat. Lenovo detine importante centre de cercetare în Yamato – Japonia; Beijing, Shanghai si Shenzhen – China si Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informatii, accesati www.lenovo.com/us/en.


Despre AT&T Williams

AT&T Williams este una dintre cele mai importante echipe de Formula 1 din lume, detinând 16 titluri FIA în cadrul Campionatelor Mondiale de Formula 1 si 113 victorii în curse Grand Prix.
În prezent, Williams F1 are aproximativ 520 angajati si un campus tehnologic de 40 hectare, cu sediul în inima Motorsport Valley din zona rurala a Oxfordshire, Marea Britanie. Compania este unica în pozitia sa de participant la Campionatul Mondial FIA de Formula 1, ca fiind singura organizatie din lume al carui scop exclusiv este de a participa la curse.


Activitatea de baza a companiei este proiectarea si producerea de automobile de curse pentru Formula 1, precum si utilizarea vastei sale experiente în domeniu pentru coordonarea participarii echipei la cursele de Grand Prix ale fiecarui sezon. Compania a fost înfiintata în 1978 si este proprietatea privata a lui Sir Frank Williams si a vechiului sau partener de afaceri, Patrick Head.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto