09.28.2020 3:26

Land Rover va deschide o fabrica in Brazilia

Anuntul companiei arata că JLR cauta personal pentru o noua fabrica de productie cu sediul in Brazilia, in urma unor anunturi similare de la Audi si Mercedes.

 

freelander-5_0_0

Jaguar Land Rover a dat deja unda verde pentru a deschide o noua fabrica in Brazilia, conform unui anunt pentru locuri de munca pe site-ul sau cariere.
Potrivit anuntului - care tocmai a fost plasat pe site-ul companiei - JLR cauta un manager de calitate a plantelor pentru noua facilitate din Brazilia. Competentele lingvistice portugheze vor fi un avantaj clar, spune anunțul.

61759jlr


Anterior, JLR sef Dr. Ralf Speth a recunoscut doar discutiile foarte intense” cu guvernul brazilian. Spre deosebire de fabrica din China, compania nu are nevoie de un partener local, in scopul de a oncepe fabricatiea de autoturisme.

JLR-C-X75-supercar


JLR este pe urmele Audi si Mercedes, ambele companii anuntand recent planuri de a deschide fabrici in Brazilia. Nu e nici o veste inca cu privire la ce modele vor fi construite de catre JLR, dar modelele Land Rover sunt pentru marea majoritate a vanzarilor companiei braziliene, facand Freelander un pretendent pentru productia din America de Sud.

Tata-Jaguar-Land-Rover

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto