- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Lada X-Ray, un Dacia Duster rusesc

Posted By Florin Morariu On 31 august 2012 @ 11:20 In Articole | No Comments

Lada a prezentat prototipul X-Ray, probabil cea mai mare surpriza a Salonului Auto de la Moscova. SUV-ul cu linii coupe aminteste de conceptul Dacia Duster, prezentat in 2009 la Salonul Auto de la Geneva.

Cum marele eveniment auto se desfasoara la Moscova, Lada a pregatit un model cu totul special pentru aceasta ocazie. Este vorba despre noul concept X-Ray, un crossover de mici dimensiuni ce anunta o noua filosofie de design, prin care producatorul auto local spera sa revitalizeze imaginea brandului asa cum Duster a facut cu Dacia.

Cum reteta a functionat in cazul constructorului auto din Mioveni, grupul Renault-Nissan, care detine controlul AvtoVaz (Lada) si Dacia, a pregatit prototipul X-Ray, un SUV de talie mica, coupe, in stilul Nissan Juke.

Citeste tot articolul pe Auto.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/lada-x-ray-un-dacia-duster-rusesc.html

URLs in this post:

[1] Citeste tot articolul pe Auto.ro: http://www.auto.ro/dacia-duster/lada-x-ray--un-dacia-duster-rusesc--53909.html/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic&utm_source=Newsletter__Lista_standard_Auto&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_72285

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.