07.12.2020 22:19

Lada lansează Granta Sport cu 120 cai putere

Ruşii au pregătit o versiune mai dinamică pentru Lada Granta, de 120 CP.

Modelul Lada Granta este bazat pe platforma tehnică a precedentului Logan, dar are o caroserie schimbată ca look, precum şi în privinţa unor detalii (cum ar fi apariţia unui al treilea geam lateral) sau a designului general al interiorului.

Din luna februarie, Lada Granta va primi o nouă versiune mai potentă: Granta Sport. În primul rând, această versiune de top se diferenţiază de o Granta normală prin modificările estetice, vizibile mai ales la nivelul spoilerului frontal, dar şi în spate, unde evacuarea e mai bine pusă în evidenţă, iar pe capota portbagajului apare un mic eleron.

Granta Sport mai plusează cu jante mai mari, cu un design racing, puse în evidenţă atât de pragurile suplimentare, cât şi de garda la sol uşor coborâtă. În plus, pe spate tamburii de frână au fost înlocuiţi cu discuri de frână, un upgrade binevenit.

Evident, cel mai important lucru se regăseşte sub capota lui Lada Granta Sport: motorul pe benzină de 1,6 litri, cu 4 supape pe cilindru, a fost dus până la 120 CP, în timp ce cutia de viteze cu 5 trepte are acum rapoartele mai scurte.

Prin urmare, demarajul 0-100 km/h se cifrează acum la 9,5 secunde, iar viteza maximă este de aproape 200 km/h. Preţurile noii versiuni Lada Granta Sport nu au fost comunicate încă, dar producătorul promite că va fi cea mai ieftină maşină din categoria sa de putere.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto