05.25.2020 8:48

La un loc de top 100

Martin Freinademetz se afla pe locul 101 dupa 10 etape din Raliul Dakar 2007.


La un loc de top 100

• Martin Freinademetz a terminat speciala a 10-a pe locul 90
• A avut nevoie de 6 ore pentru 366 de kilometri
• Urmeaza o zi de relaxare


Martin Freinademetz, austriacul care concureaza cu licenta eliberata de Federatia Romana de Motociclism, se afla pe locul 101 dupa 10 etape din Raliul Dakar 2007.


142 de motociclisti au supravietuit calvarului din Dakar dupa primele 10 etape. Printre ei si Martin Freinademetz, austriacul stabilit la Sibiu, care a terminat bucla din jurul orasului Nema pe locul 90.
Initial concurentii din Raliul Dakar 2007 trebuiau sa ajunga la Timbuktu, in Mali, dar din motive de securitate traseul a fost modificat.
„Dupa cateva zile de cosmar am reusit sa ajung si eu la sosire pe lumina. Asta nu inseamna ca Dakar-ul s-a terminat. Mai sunt patru etape si aici chiar se poate intampla absolut orice”, a spus Martin Freinademetz.


Organizatorul celui mai dur concurs de enduro din lume, programat anul acesta in perioada 17 – 21 iunie in jurul orasului Sibiu, a avut nevoie de ceva mai mult de 66 de ore pentru parcurgerea celor 10 etape de pana acum din Raliul Dakar. Martin Freinademetz se afla pe locul 101, la peste 25 de ore in spatele liderului, si la un singur loc de obiectivul pe care si l-a fixat la prima sa prezenta in Raliul Dakar: clasarea in top 100.


Speciala de astazi, din vestul Mauritaniei, a fost ultima prin desert. Ziua de maine este una de relaxare, etapa dintre Nema si Ayoun, lunga de 280 kilometri, fiind doar una de legatura.
„Pauza aceasta vine exact la momentul potrivit. Am avut cateva zile pline de evenimente si nu cred ca a-si fi putut continua in acest ritm pana la sosire”, a mai spus austriacul de 37 de ani.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto