12.03.2021 16:13

Komodo Concept

Mahindra sau nu, am vrea sa vedem SUV-ul asta …

Mahindra (denumirea corecta fiind Mahindra & Mahindra, dar o gasim putin repetitiva) este acea marca din India care … de fapt, „marca din India” credem ca spune cam tot – masini de o calitate exceptionala, cu design futurist si mai multe stele la testele de siguranta decât sunt pe cer într-o noapte senina. Totusi, gratie lui Makrand Patil, macar una dintre caracterizarile de mai sus ar putea deveni realitate.

Makrand Patil este un designer indian care a absolvit prestigiosul IED din Torino, timp în care a colaborat cu Mahindra la dezvoltarea acestui concept imaginat de el si denumit Komodo Concept.

Din pacate, orice fel de detalii tehnice despre Komodo lipsesc cu desavârsire si, cum nu prea suntem la curent cu gama Mahindra, nici nu putem sa ne dam cu presupusul ce fel de motorizari si transmisii ar putea primi în cazul în care cineva s-ar hotarî sa înceapa productia.

Mahindra-Komodo-01

Ceea ce e foarte putin probabil, de altfel. Makrand vorbeste destul de mult despre conceptul lui, însa nu reuseste sa spuna nimic interesant. Spre exemplu, am fi vrut sa stim de ce a ales sa-i pune oglinzile laterale pe capota? Sau de ce portierele se deschid ca la Rolls-Royce? Lucruri din astea…. curiozitati femeiesti … .

Mahindra-Komodo-02

citeste articolul integral in Top Gear 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto