04.05.2020 4:25

KIA revine în atenţia publicului cu conceptul KIA CUB

Coreenii de la KIA revin în atenţia publicului la Salonul Auto New York 2013, unde prezintă conceptul KIA CUB, o maşină cu dimensiuni apropiate de ale citadinei KIA Rio.

Maşinuţa e foarte compactă şi abordează un stil foarte agresiv în condiţiile date, forma simplă şi fluidă fiind pigmentată cu o grilă care aminteşte de muscle-car-uri, în timp ce profilarea plafonului şi a capotei fac trimitere la supercaruri moderne.

Mai surprinde ideea flancurilor aerodinamice (foarte ciudată ideea ”aripioarelor” integrate în portiere), precum şi înlocuirea retrovizoarelor cu nişte camere de filmat încastrate în suporţi aerodinamici.

Spoilerele faţă şi spate arată similar, cu un element de design continuu care imprimă maşinii individualitate, iar farurile cu tehnologie LED aduc o puternică notă high-tech în peisaj (mai mult decâ stopurile fără o formă clară).

Motorul de pe KIA CUB este un turbo pe benzină, de 1,6 litri şi 201 CP, acelaşi de pe recentul hot-hatch compact KIA Pro_Ceed GT.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto