08.10.2020 10:29

IPJ Cluj a achizitionat doua autospeciale Dacia Duster

Autoritate Teritoriala de Ordine Publica (ATOP) a achizitionat doua autospeciale DAcia Duster, pentru Inspectoratul de politie Cluj, care au costat 30.00 Euro. Masinile au fost cumparate pentru ca ultima achizitie la nivelul IPJ Cluj a fost facuta in 2006 pentru autospeciala Dacia Logan.

 

1349dd9706d0330c78bff3c081c5f4c6

„Cu ocazia evaluarilor efectuate s-a reliefat faptul ca asigurarea cu autospeciale a structurilor operative din cadrul inspectoratului este insuficienta, procentul de asigurare fiind sub 60% din norma de inzestrare. ATOP a platit 70.000 de lei pentru o Dacia Duster pentru ca Politia Cluj sa-si desfasoare activitatea. Dotarea insuficienta cu masini de interventie a IPJ Cluj a facut ca noi sa achizitionam aceste autospeciale. Ultima achizitie a fost o Dacia Logan in 2006, asta a fost motivatia pentru care cei de la ATOP au hotarat înzestrarea cu maşini. Această dotare va continua şi anul viitor. Mai avem în plan achizitionarea altor trei astfel de masini”, a precizat Petran.

Motivul pebtru care au fost achizitionate la acest pret este faptul ca masiniler au dotari suplimentare. „Au fost cumparate la pretul pietei, dar sunt dotate cu optiuni – au motoare de 120 CP si tractiune integrala, dar si radio-CD si lampa”, a adaugat Petran.

Tudor Grindean, noul sef al IPJ CLUJ, a declarat ca cele doua autospeciale vor fi repartizare Serviciului de investigare a Criminalitatii si Sectiei de Politie rurala Floresti.

„Multumim celor care au bugetat acest proiect, stiu ca nu este usor sa dotezi o structura cu mijloace de mobilitate care sa permita interventia mai rapida la fata locului a echipelor de politie. Aceste doua autoturisme vor fi repartizate unor structuri operative. In concret, acum, am hotarat ca ele sa fie preluate de catre colegii nostri de la Serviciul de Investigare a Criminalitatii, dar si de la Sectia de Politie rurala Floresti. Aceste doua autoturisme vor permite colegilor nostri sa ajunga acolo unde cu mare greutate ajung altfel. Avem intr-adevar o dotare nu cum asa ne-am dori, ne dorim sa avem intotdeauna mai mult. Avem la dispozitie mijloace de mobilitate in asa fel incat rezultatele pe care noi le obtinem sa raspunda in mare masura asteptarilor comunitatii. Aceste doua autoturisme se intorc inapoi in comunitate”, a spus seful IPJ Cluj, Tudor Grindean.

Dacia-Duster-White-Front-View

„Mulţumim celor care au bugetat acest proiect, ştiu că nu este uşor să dotezi o structură cu mijloace de mobilitate care să permită intervenţia mai rapidă la faţa locului a echipelor de poliţie. Aceste două autoturisme vor fi repartizate unor structuri operative. În concret, acum, am hotărât ca ele să fie preluate de către colegii noştri de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii, dar şi de la Secţia de Poliţie rurală Floreşti. Aceste două autoturisme vor permite colegilor noştri să ajungă acolo unde cu mare greutate ajung altfel. Avem într-adevăr o dotare nu cum aşa ne-am dori, ne dorim să avem întotdeauna mai mult. Avem la dispoziţie mijloace de mobilitate în aşa fel încât rezultatele pe care noi le obţinem să răspundă în mare măsură aşteptărilor comunităţii. Aceste două autoturisme se întorc înapoi în comunitate”, a spus şeful IPJ Cluj, Tudor Grindean. – See more at: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/29099-parcul-ipj-cluj-s-a-inoit-cu-doua-dacia-duster-de-15000-de-euro-bucata-#sthash.bBb3WxBA.dpuf
articol preluat de pe www.monitorulcj.ro

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto