08.12.2020 20:49

Instalatii de spalare auto montate

Eurocleaner Trading – aniversarea unui deceniu de activitate, peste 100 de instalatii de spalare auto montate


Eurocleaner Trading - instalatii de spalare auto montate


La aniversarea unui deceniu de activitate, Eurocleaner Trading adauga, prin inaugurarea Ceccato Pegasus, înca un proiect ambitions la cele peste 100 de instalatii de spalare auto montate


La un deceniu de activitate pe piata româneasca a serviciilor auto, Eurocleaner Trading si-a propus sa marcheze acest prag aniversar prin realizarea unor proiecte ambitioase, de vârf în domeniu, care sa se adauge celor 100 de instalatii de spalare auto montate pâna în prezent.


Un prim pas în îndeplinirea acestui obiectiv a fost inaugurarea, pe data de 1 februarie 2007, în cadrul spalatoriei auto Alfa Carwash din Arad, a instalatiei Ceccato Pegasus, unica de acest tip din România, dotata cu cea mai înalta tehnologie a momentului.


Instalatia tip Pegasus este produsa de grupul italian Ceccato si importata de Eurocleaner Trading, care a realizat montajul si punerea în functiune si va asigura pe mai departe serviciile de întretinere a echipamentelor si alimentarea cu consumabile. Investitia Alfa Carwash a fost facilitata de finantarea în sistem leasing oferita de firma Italo-Romena Leasing.


Pegasus a fost elaborat pentru a satisface exigentele unei clientele moderne si evoluate. Cele 5 inventii patentate aduse la sistemele de miscare, de traslatie a periilor si de uscare conduc la cel mai bun rezultat în spalarea oricarui tip de autoturism.


Acest tip de echipament curata perfect autovehiculele, prin actiunea delicata a periilor de tip „foam touch”, din spuma polimerica, si a sistemului de uscare performant, dar si în varianta fara perii, utilizând doar actiunea combinata a solutiilor chimice si a jeturilor de apa sub înalta presiune. Instalatia permite setarea a 15 programe diferite, iar durata ciclului standard complet de spalare este de circa 6 minute.


Pegasus ofera multiple optiuni de aplicare a produselor speciale ce asista procesul de spalare si de finisare – ca exemplu, este dotat cu un program special de polishare umeda si ceruire cu ceara spumanta – si foloseste nu mai putin de 10 produse de spalare. Posibilitatea de a realiza o spalare completa în 4 curse, cu ceruire si uscare pe aceeasi cursa, conduce la scurtarea ciclului de spalare si în acelasi timp sporirea considerabila a productivitatii.


Eficienta spalarii este asigurata de un sistem de control vectorial al miscarii periilor si de sistemul Robowash cu jeturi de apa de 70 de bari. Calitatea deosebita a uscarii se obtine prin intermediul unor ventilatoare de mare putere si a sistemului de control dinamic al fluxului de aer lateral, care permite acoperirea zonelor mai putin atinse de sistemele traditionale de uscare.Instalatia beneficiaza de un sistem de tratare si reciclare a apei, care asigura conformitatea parametrilor apei uzate cu normele UE de protectie a mediului, precum si o importanta economie de apa, circa 70% fiind recirculata. Apa utilizata pentru spalare este dedurizata si osmotizata în vederea cresterii puterii de curatare a agentilor chimici.


Atractia estetica adusa de sistemul de aplicare a spumei active multicolore, cu posibilitatea personalizarii în culori corporate, completeaza avantajele de eficienta si calitate oferite de utilaj. Nu în ultimul rând, clientul poate urmari cu usurinta desfasurarea operatiunilor pe afisajul electronic al instalatiei.


Înfiintata în 1936, Ceccato este în prezent unul dintre cei mai mari producatori din domeniul instalatiilor pentru spalatoriile auto, cu o prezenta directa sau indirecta în peste 60 de tari. Ceccato ofera solutii profesionale (atât generale, cât si specializate) pentru spalarea oricarui tip de vehicul, de la autoturisme, autoutilitare, microbuze, la autobuze, troleibuze, autocamioane, autovehicule speciale, vagoane de tren, metrou, tramvai. Prin intermediul retelei de filiale, agentii/distribuitorii sunt mereu alaturi de clienti pentru acordarea de asistenta, începând cu verificarea completa a proiectului pâna la definirea echipamentului si, în faza finala, instalarea acestuia.


Compania Eurocleaner Trading este importator exclusiv în România al firmelor Ceccato, Lavorwash, Kaster si Allegrini, oferind prin parteneriatul cu acesti lideri de prestigiu pe plan mondial întreaga gama de instalatii, echipamente si consumabile pentru curatare si întretinere necesara unei spalatorii auto la standarde internationale. În cei peste 10 ani de experienta pe piata serviciilor auto, specialistii companiei au montat peste 100 de instalatii în întreaga tara. În acelasi timp, compania vine în întâmpinarea necesitatilor clientilor sai, carora le ofera servicii complete integrate de consultanta, proiectare, service si asistenta tehnica, scolarizarea personalului, clean & care, precum si facilitati de achizitionare a echipamentelor în sistem leasing, prin firma Italo-Romena Leasing. Eurocleaner Trading este în curs de implementare a sistemului de management al calitatii ISO 9001.


Sursa: Gabriela Petreanu

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto