05.26.2020 1:32

Hyundai si Kia isi separa linia de proiectare

 

Ambele marci vor lucra pentru o diferentiere de design mai mare. Hyundai va incerca sa se departeze de compania sora Kia in termeni de design.

 

hyundai-design-1

Hyundai si Kia vor explora modele diferite, care le va oferi o mai mare diferentiere pe piata.
Noul sef de design la nivel mondial al brandurilor Peter Schreyer, sustine ca noile modele vor incepe sa apara “in termen de doi-trei ani.

2013-Kia-Optima-Hybrid-front-side-view-with-yellow-background1

El crede ca masinile din cele doua branduri surori ar trebui sa fie separate mai mult, pentru a obtine o gama mai larga. Schreyer citeaza exemplul platformei Volkswagen Golf si Audi A3, care atrage cliențifoarte diferiti.
Avem nevoie, de asemenea, de o diferenta de continut“, a spus el. Prin aceasta, el vrea sa spuna ca Hyundai si KIA ar trebui sa fie, separate prin caracteristicile si functionalitatea lor.

2013-Hyundai-Genesis-Coupe-3_8-track-V6-mustang
Designul Hyundai fluidic sculpture“, va evolua mai mult, a spus el. Dar, se ocupa numai cu suprafata masinii nu si cu proportiile sale.
“Pentru Kia, vom crea un design tipic, si va arata la fel peste tot in lume. Este o gama complexa de produse, dar vom face o ierarhie.

new-2013-kia-proceed-coupe-revealed-ahead-of-paris_1

Printre aceste lucruri bune sunt calitatea, stilul nostru si un design frontal care a fost acolo tot timpul. Hyundai a avut o grila hexagonala un timp in urma. Vom gasi un alt stil de grila pentru a-l face unic . 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto