- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Hyundai Santa Fe, primele imagini cu noua generatie

Posted By Florin Morariu On 14 septembrie 2012 @ 8:58 In Articole | No Comments

Hyundai a publicat primele imagini cu modelul european santa Fe, noua generatie urmand a fi lansata oficial la Salonul Auto de la Paris. SUV-ul sud-coreenilor beneficiaza de un nou aspect si o platforma actualizata.

Hyundai a dezvaluit o galerie de imagini oficiale cu noua generatia Santa Fe, versiunea destinata clientilor europeni. Noul model se remarca printr-un design reimprospatat, o platforma revizuita, dar si o noutate la capitolul motorizari.

Este vorba despre unitatea diesel Euro 6 de 2.0 litri, denumit R VGT, care livreaza 150 CP si 382 Nm, cu un nivel al emisiilor de CO2 de 155 grame/kilometru. De partea cealalta, propulsorul diesel de 2,2 litri, 200 CP si 431 Nm, a fost imbunatatit astfel incat sa emita numai 145 grame de CO2/kilometru.

Europenii vor avea la dispozitie si unitatea pe benzina cu injectie directa Theta II de 2.4 litri, capabila sa produca 193 Cai Putere. Acest motor promite cel mai redus nivel al emisiilor de noxe din segment pentru acest tip de propulsor.

Citeste articolul integral pe Auto.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/hyundai-santa-fe-primele-imagini-cu-noua-generatie.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe Auto.ro: http://www.auto.ro/hyundai-santa_fe/hyundai-santa-fe--primele-imagini-cu-noua-generatie--53937.html/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic&utm_source=Newsletter__Lista_standard_Auto&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_73255

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.