02.26.2020 20:40

Hyundai Grand Santa Fe

Hyundai Grand Santa Fe, versiunea cu sapte locuri a SUV-ului Santa Fe, va fi prezentata in premiera publicului european cu ocazia Salonului Auto de la Geneva (7-17 martie).

Grand Santa Fe este mai inalt (+10 mm), mai lat (+5 mm) si mai lung (+225 mm), avand la baza un ampatament extins (+100 mm) si beneficiind totodata un portbagaj de 607 litri.

Modelul permite alegerea configuratiei cu sase sau sapte locuri.

Noul model se diferentiaza de actuala generatie Santa Fe in materie de design printr-o grila reconstruita, proiectoare de ceata si bara de protectie fata, dar si prin remodelarea completa a partii din spate. Grand Santa Fe dispune de jante din aliaj speciale, de 18 inch si 19 inch.

Grand Santa Fe vine cu o motorizare unica, adaptata dimensiunilor sale: 2,2 litri R VGT (turbo diesel) de 197 Cai Putere (CP). Acest motor este cuplat la o transmisie automata cu sase trepte si emite 197 grame CO2/km.

Totodata, Hyundai a adaugat cabinei un standard inalt de specificatii, incluzand sistemul de directie cu trei moduri de operare (FLEX STEER), sistem de afisare TFT de 4,3 inch si un plafon panoramic dispus pe intreaga lungime a vehiculului, fara bara centrala.

Sursa: 0-100.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto