10.14.2019 1:45

Honda Insight 2012

Lansarea modelului Honda Insight 2012 la Frankfurt Motor Show (IAA) 2011 în luna septembrie reafirma angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2.


Doar 96 g/km* pentru Honda Insight 2012

Lansarea modelului Honda Insight 2012 la Frankfurt Motor Show (IAA) 2011 în luna septembrie reafirma angajamentul Honda de reducere a nivelului de emisii de CO2.

Insight 2012 este acum chiar mai prietenos cu mediul, cu emisii de doar 96g/km* de CO2. Consumul de combustibil si nivelul de emisii au fost ameliorate prin îmbunatatirea aerodinamicii si cresterea eficientei trenului de rulare. Frecarile reduse în interiorul motorului, cutia de transmisie CVT si un sistem de climatizare cu o izolare termica marita – toate contribuie la reducerea consumului.

Honda Insight primeste de asemenea un design exterior actualizat, ce include o noua grila frontala. Spoilerul posterior este acum mai subtire, iar împreuna cu elementele hayonului si motorul stergatorului lunetei, care a fost micsorat, contribuie la cresterea vizibilitatii în spate.

Confortul si stabilitatea au fost îmbunatatite prin modificari ale setarilor motorului si suspensiei. Dotarile din interior au fost de asemenea îmbunatatite, cu o nota de calitate ridicata.

Mai multe detalii vor fi anuntate la lansare.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto