05.28.2020 16:18

Ghibli, noul sedan Maserati

Maserati vrea sa produca 50.000 de masini pe an pana in 2015. Ca sa-si poata realiza planul, e nevoie de o gama mult mai diversificata decat cea pe care o oferea marca italiana pana in urma cu putin timp. Prima mutare Maserati in sensul apropierii de cota auto-impusa este un sedan din segmentul E.

Noul Ghibli aduce o gramada de noutati, cea mai importanta dintre ele fiind prezenta pentru prima data a unui motor diesel. Maserati promite ca va fi suficient de rafinat si de discret ca prezenta sonora incat sa nu strice experienta pe care ne-am obisnuit s-o asteptam, oferind in acelasi timp un consum mai mic de sase litri la suta de kilometri. Pentru cei mai refractari la schimbare exista motorizarile pe benzina care constau in doua trepte de putere pentru un V6 de trei litri: 410 CP pe Ghibli S si Ghibli S Q4 (tractiune integrala) si 330 CP pe Ghibli si atat.

Sursa: topgear.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto