- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Genesis: 100.000 de unitati vandute

Posted By Florin Morariu On 7 iulie 2015 @ 11:08 In Articole,Dealeri Auto | No Comments

Vanzarile noului Hyundai Genesis la nivel global au depasit 100.000 de unitati

A II-a generatie a sedanului Genesis a depasit 100.000 de unitati vandute la nivel global. Lansat cu doar 19 luni in urma, in noiembrie 2013, modelul a atins acest prag cu 10 luni mai devreme decat prima generatie a modelului Hyundai.

Produs exclusiv in Coreea, autovehiculul este exportat in China, Europa, Orientul Mijlociu si America de Nord. Pe piata din Statele Unite, modelul a fost bine primit, ocupand pana in acest moment al anului 2015 locul al III-lea in clasamentul sedanurilor medii premium.

Wonshin Chang, Executive Vice President si Responsabil al Diviziei Operationale Internationale  al Hyundai Motor Company a declarat: “Noul Genesis se adreseaza clientilor aflati in cautarea unui produs de calitate, cu valoare excelenta, design si performante dinamice remarcabile. Obtinerea acestui rezultat intr-o perioada atat de scurta demonstreaza expertiza tehnologica Hyundai”.

All-new Genesis_without background [1]

Prima generatie Genesis, lansata in 2008, a fost comercializata in 250.000 de unitati la nivel global, avand un rol important in ascensiunea rapida a marcii Hyundai.  Cea de-a II-a generatie a beneficiat de un succes accelerat, acumuland numeroase distinctii importante in cele 19 luni de la lansare, printre care premiul “iF Product Design 2014” in categoria “Transporturi”. In acelasi an, modelul a obtinut in America de Nord premiul “IIHS Top Safety Pick+” si “Good Design Awards 2014”.

All-new Genesis_with background [2]

Despre Hyundai

Hyundai Auto Romania, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Hyundai in Romania din anul 1994 si aduce pe piata nationala opt modele Hyundai, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare. Fondata in 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat in Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producator auto la nivel mondial incepand din anul 2007. 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/genesis-100-000-de-unitati-vandute.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/07/All-new-Genesis_without-background.jpg

[2] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2015/07/All-new-Genesis_with-background.jpg

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.