07.05.2020 19:25

Garantie infinita pentru masina electrica Tesla Model S

Dupa ce a pus la punct o retea mondiala de incarcare gratuita a modelelor sale electrice, Elon Musk – fondatorul si liderul companiei auto Tesla – mai pune o piatra la cavoul industriei auto conventionale.

 

tesla-model-s-multi

Tesla ofera acum garantie de opt ani si kilometri nelimitati pentru masina electrica Model S cu baterie de 85 kWh. Si, ca si cum nu ar fi fost de ajuns, masura se aplica retroactiv tuturor modelelor vandute vreodata si nu va fi afectata de vanzarea masinii catre un alt proprietar.

Vestea a fost data chiar de presedintele Tesla, Elon Musk, care a scris pe site ca pachetul de baterii de pe Model S 85kWh beneficia deja de aceste avantaje si ca a trebuit modificata doar politica de garantie pentru motorul electric.

2014-tesla-model-s-interior

Este o masura extrem de interesanta din partea Tesla, care va pune din nou pe jar producatorii si dealerii de masini cu motoare cu ardere interna din lumea intreaga.

2012-tesla-model-s-drivers-side-view

Citeste tot articolul. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto