- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Ford va folosi rosii in productia masinilor

Posted By Andreea Fagadar On 14 iunie 2014 @ 12:11 In Articole,Dealeri Auto,Piese auto | No Comments

Ai toate motivele sa crezi ca este o idee aparuta peste noapte, dupa un consum considerabil de suc de rosii cu vodca. Doar ca nu este chiar asa.

De ceva vreme, cei de la Ford analizeaza posibilitatea de a folosi plastice provenite din prelucrarea produselor bio, pentru a contribui activ la protejarea mediului si pentru a elimina pe cat posibil folosirea petrolului.

Aceste posibilitati au creat o legatura intre producatorul de automobile Ford si producatorul de ketchup Heinz, care foloseste circa 2.000.000 de tone de rosii in fiecare an, aruncand stratul protector. Aici intervine Ford care preia resturile nefolositoare si e tranforma intr-un plastic numai bun pentru productia unei serii de piese mici – de la coliere care prin firele pana la suportul pentru monede.

Ca sa raspundem la intrebarile „naturale”, o sa spunem asa: 1) nu vor avea neaparat culoare rosie, 2) nu vor mirosi a ketchup, 3) nu vei primi vouchere de reducere Heinz la achizitia unui Ford.

Initiativa Ford de a lasa petrolul pentru folosuri mai placute (cum ar fi arderea lui de catre un motor V8 heheh) este una laudabila.

fordheinz [1]

Sursa. [2] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/ford-va-folosi-rosii-in-productia-masinilor.html

URLs in this post:

[1] Image: http://www.auto-business.ro/wp-content/uploads/2014/06/fordheinz.jpg

[2] Sursa.: http://www.auto-business.roi toate motivele să crezi că este o idee apărută peste noapte, după un consum considerabil de suc de roşii cu vodcă. Doar că nu este chiar aşa. Ford analizează de ceva vreme posibilitatea de a folosi plastice provenite prin prelucrarea produselor bio, pentru a contribui activ la protejarea mediului şi pentru a elimina pe cât posibil folosirea petrolului. Explorarea acestor posibilităţi a format o legătură între producătorul de automobile Ford şi producătorul de ketchup Heinz. Momentan, Heinz foloseşte circa 2.000.000 de tone de roşii în fiecare an, aruncând stratul protector al roşiilor (care nu au niciun folos în producţia deliciosului produs). Aici intervine Ford, care preia resturile nefolositoare şi le transformă într-un plastic numai bun pentru producţia unei serii de piese mici - de la coliere care prind firele până la suportul pentru monede. Ca să răspundem la întrebările „naturale”, o să spunem aşa: 1) nu vor avea neapărat culoare roşie, 2) nu vor mirosi a ketchup, 3) nu vei primi vouchere de reducere Heinz la achiziţia unui Ford. Încercând să lăsăm glumele deoparte, iniţiativa Ford de a lăsa petrolul pentru folosuri mai plăcute (cum ar fi arderea lui de către un motor V8 heheh) este una lăudabilă. Dacă nu eşti de acord cu cele citite, te rog să nu te sfieşti şi să intervii cu comentarii pertinente şi convingătoare. Sau măcar cu glume bune.

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.