05.17.2022 8:46

Ford va folosi rosii in productia masinilor

Ai toate motivele sa crezi ca este o idee aparuta peste noapte, dupa un consum considerabil de suc de rosii cu vodca. Doar ca nu este chiar asa.

De ceva vreme, cei de la Ford analizeaza posibilitatea de a folosi plastice provenite din prelucrarea produselor bio, pentru a contribui activ la protejarea mediului si pentru a elimina pe cat posibil folosirea petrolului.

Aceste posibilitati au creat o legatura intre producatorul de automobile Ford si producatorul de ketchup Heinz, care foloseste circa 2.000.000 de tone de rosii in fiecare an, aruncand stratul protector. Aici intervine Ford care preia resturile nefolositoare si e tranforma intr-un plastic numai bun pentru productia unei serii de piese mici – de la coliere care prin firele pana la suportul pentru monede.

Ca sa raspundem la intrebarile „naturale”, o sa spunem asa: 1) nu vor avea neaparat culoare rosie, 2) nu vor mirosi a ketchup, 3) nu vei primi vouchere de reducere Heinz la achizitia unui Ford.

Initiativa Ford de a lasa petrolul pentru folosuri mai placute (cum ar fi arderea lui de catre un motor V8 heheh) este una laudabila.

fordheinz

Sursa. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto