05.25.2020 5:10

Ford lanseaza editia limitata EcoSport pe Facebook

Ford lanseaza 500 bucati in editie limitata EcoSport crossover disponibil pentru comanda pe Facebook.

 

Ford-EcoSport-01

Ford a lansat o editie limitata de Fiesta pe baza de EcoSport crossover  pe Facebook.
La doar 500 de unitati - 120 destinate pentru piata din Marea Britanie - au fost puse la dispozitie pentru a comanda prin intermediul site-ului de social networking.
Preturi de la £ 16,995, EcoSport editie limitata este disponibila fie cu un motor EcoBoost 123bhp de 1.0 litri sau cu un motor de 90CP diesel de 1,5 litri.

Ford-EcoSport-Interior

Modelele editie limitata includ, de asemenea, o versiune extinsă a  sistemului Sync  AppLink Ford, care beneficiaza de noi aplicatii si functionalitati.

AutoRead este probabil cel mai mare plus fata de sistem. Programul, disponibil pe iOS si dispozitive Android, citeste e-mailuri si mesaje text si permite utilizatorilor sa dicteze raspunsurile prin serviciul de recunoastere a vocii .

ford-ecosport-dashboard_640x480

Pe de alta parte, TomTom a oferit o acoperire prin navigatie satelit, in timp ce aoferii pot folosi, de asemenea,activare-voce pentru rezervarea camerelor la hotel prin noul App Hotels.com. Evenimentele din apropiere sunt afisate, de asemenea, datorita unei aplicatii Eventseeker Wcities.


Review-Ford-Eco5145

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto