05.24.2020 23:08

Firmele de inchirieri auto asteapta sezonul de vara 2012

Vara anului 2012 este asteptata cu sufletul la gura de companiile rent a car din Romania.

Aceasta perioada a anului, impreuna cu perioada sarbatorilor de Paste si Craciun, reprezinta o gura de oxigen pentru firmele de inchirieri masini ce-si asteapta clientii, turisti romani sau straini, care viziteaza Romania si inchiriaza un autoturism pentru deplasarea lor prin Bucuresti sau alte destinatii din Romania.

Vara anului 2012 este asteptata cu sufletul la gura de companiile rent a car din Romania. Aceasta perioada a anului, impreuna cu perioada sarbatorilor de Paste si Craciun, reprezinta o gura de oxigen pentru firmele de inchirieri masini ce-si asteapta clientii, turisti romani sau straini, care viziteaza Romania si inchiriaza un autoturism pentru deplasarea lor prin Bucuresti sau alte destinatii din Romania.

“Rezervarile pentru masini de inchiriat au inceput inca din luna martie, clientii profitand de ofertele speciale rent a car “early booking”. Nivelul rezervarilor s-a mentinut la un nivel ridicat, flota de autoturisme fiind, pana acum, rezervata in proportie de peste 80%.”, ne-a declarat Mircea Stan de la firma rent a car inchirieri masini Bucuresti.

“Cele mai solicitate autoturisme sunt cele din segmental mini, deoarece sunt cele mai ieftine, dar solicitari vin si pentru masinile tip monovolum cu 5-7 locuri si portbagaj mare, pentru clientii de inchirieri auto cu familie numeroasa si multe bagaje”, a continuat Stan.

Primele 6 luni din anul 2012 au fost destul de dificile pentru firmele de inchirieri auto dinRomania,. Cifrele de afaceri rent a car au stagnat pe fondul evolutiei economice nesatisfacatoare, ceea ce a condus la o cerere scazuta pentru masini de inchiriat, atat din partea segmentului de afaceri, dar si din partea sectorului turistic.

sursa: Comunicate de presa 

Comentarii (1):

  1. Cred ca luna august e cea mai profitabila pentru firmele de rent a car din tara pentru ca atunci se intorc rudele noastre din Italia sau alte tari straine.
    din cate stiu, firmele de rent a car au fost invadate de “italieni” anul asta … probabil ies mai ieftin decat daca inchiriaza o masina din Italia si vin cu ea in tara sa “se dea mari” ca au cea mai tare si mai puternica masina. Asta era moda acum cativa ani dar se pare ca acum, dupa ce au fost triati, romanii se gandesc la cheltuieli si nu la impresia artistica de acasa.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto