05.16.2022 16:26

Final de achizitie pentru MOL

Grupul MOL finalizeaza achizitia benzinariilor ENI în România

Grupul MOL a încheiat cu succes achizitia unui numar de 42 de benzinarii ENI, amplasate în zone cu trafic intens

În cursul anului 2015, reteaua de distributie a Grupului MOL în România va ajunge la aproximativ 200 de statii de alimentare

Cele 42 de unitati preluate vor functiona sub marca MOL

Grupul MOL a finalizat cu succes achizitia ENI România, incluzând reteaua de 42 de benzinarii, ceea ce va consolida semnificativ pozitia Grupului MOL pe piata locala.

Elementele de identitate specifice marcii MOL vor fi introduse în scurt timp în sta?iile preluate.

„Aceasta tranzactie contribuie în mod semnificativ la atingerea obiectivului Grupului MOL de a-si spori cota de piata si acoperirea în regiunea Europei Centrale si de Est si în special în România. Suntem hotarâti sa dezvoltam pe termen lung operatiunile din aceasta tara. Cautam permanent modalitati de a îmbunatati experienta clientilor si de a le oferi o gama extinsa de produse, pe lânga portofoliul de carburansi”, a declarat Lars Höglund, Senior Vice-President al diviziei de Retail a Grupului MOL.

Ca urmare a integrarii benzinariilor achizitionate, Grupul MOL va ajunge în 2015 la o retea de aproximativ 200 de unitati în România. Dupa ce operatiunea de introducere a elementelor specifice marcii MOL în cadrul benzinariilor achizitionate va fi încheiata cu succes, Grupul MOL va continua sa ofere soferilor din România servicii de calitate, ca de exemplu programul de loialitate MultiBonus. În plus, companiile vor avea la dispozitie carduri de carburant acceptate într-o retea extinsa, în special în sudul României.

„MOL România are un model de afaceri construit în jurul clientilor sai, iar în ultimii ani am reinvestit în mod permanent cea mai mare parte a profitului obtinut atât în extinderea retelei, cât si în îmbunatatirea serviciilor si a competentelor echipei noastre. Obiectivul nostru principal este ca durata procesului de trecere la marca MOL sa fie redusa si sa punem la dispozitia clientilor, cât de repede posibil, produse si servicii de calitate înalta în benzinariile nou-achizitionate”, a declarat Kinga Daradics, Country Chairman & CEO MOL România.

Ca urmare a finalizarii tranzactiei, ENI România va fi redenumita MOL Retail Comert SRL începând cu 2 februarie 2015. Ulterior, aceasta companie va fuziona cu MOL România.

MOL_Benzinarie

Despre MOL

Grupul MOL este o companie multinationala integrata si independenta, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operatiuni în peste 40 de tari si aproximativ 29.000 de angajati în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experienta în explorarea si productia de hidrocarburi, cu operatiuni de productie în 8 tari si activitati de explorare în 13 tari.

Grupul controleaza patru rafinarii si doua unitati petrochimice la nivelul managementului integrat al lantului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia si Croatia.

Compania are, de asemenea, o retea de peste 1.700 de benzinarii în Europa Centrala si de Sud-Est, în 12 tari. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto