07.05.2020 16:56

Fiat Panda 1,2i: mini la exterior, maxi la interior

În ultimii ani clasa mini s-a împărţit în două sub-segmente – cel al maşinilor proiectate pentru cel mult două persoane, cu o lungime de aproximativ trei metri, şi cele cu patru uşi şi patru locuri, care pot fi utilizate chiar şi de o familie cu unul sau doi copii. Din acest segment face parte şi noul Panda, care a crescut în dimeniuni faţă de generaţia anterioară.

Cu toate că are sub 3,7 metri lungime, maşina are patru uşi, patru locuri adevărate şi un portbagaj de 225 – 260 de litri (se poate regla în funcţie de bancheta spate) care se poate extinde la 870 de litri. În plus, producătorul comunică un consum mediu de 5,2 litri/100 km, pentru versiunea echipată cu motorul pe benzină de 1,2 litri şi 69 CP, dar care poate ajunge şi la 7 litri în funcţie de drum şi stilul de condus abordat. Spre exemplu, la un drum în extraurban, am obţinut un consum mediu de 6 litri/100 km, în timp ce în Bucureşti la o oră de vârf consumul a crescut la 8 litri/100 km.

Citeşte articolul integral pe zf.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto