08.12.2020 11:42

Ferrari California T in Romania

California T – primul Ferrari Turbo dupa legendarul supercar F40 din anii ‘80 s-a lansat oficial in Romania

Inovatia este parte a ADN-ului Ferrari. 2014 marcheaza o noua era pentru Ferrari, atat pe circuit cat si in afara lui, aceasta era fiind axata pe eficienta si performanta.
Un nou V8: sunet intens si acceleratie constanta in toate regimurile de turatii.

Modelul Ferrari California T a fost dezvaluit oficial si in Romania. Evenimentul a avut loc intr-un decor deosebit pe malul lacului Snagov, la El Capitan, in prezenta numerosilor reprezentanti media.

california-t

Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania, l-a avut ca invitat special pentru aceasta lansare pe Perry McCarthy – faimosul The STIG din show-urile TOP GEAR, care s-a aflat la volanul celui mai recent model Ferrari si a vorbit despre calitatile noii creatii de la Ferrari.

Este o bucurie si o onoare pentru noi sa-l avem astazi ca invitat special pe Perry McCarthy, mai cunoscut pasionatilor sub numele de STIG. Perry reprezinta un punct de referinta in motorshow-urile TV si o experienta de admirat in industria auto, iar noi nu ne putem declara decat extrem de incantati de prezenta lui la aceasta lansare.” a declarat Camelia Bazac, CEO Forza Rossa.

Ferrari-california-t

citeste articolul integral pe Auto.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto