- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Fabrică de volane destinate automobilelor Audi la Baia Mare

Posted By Roxana Andreica On 30 aprilie 2013 @ 12:28 In Articole | No Comments

TRW Automotive, producător american de piese auto, a deschis la Baia Mare – Maramureş o nouă unitate de producţie care se va ocupa cu îmbrăcarea în piele a volanelor pentru Audi.

“Am deschis această unitate pentru a întâmpina necesităţile actuale, aflate în creştere, în principal pentru Audi. Avem în această zonă o forţă de muncă excelentă, bine calificată, şi suntem încrezători că vom satisface standardele de înaltă calitate ale clienţilor noştri. Baia Mare este o locaţie optimă în privinţa infrastructurii şi reţelelor de transport şi va consolida poziţia TRW ca unul dintre cei mai mari angajatori din România în sectorul furnizorilor pentru industria auto”, a declarat în comunicat Ovidiu Ambrus, manager al operaţiunilor TRW din România.

Fabrica TRW de la Baia Mare a început operaţiunile în luna ianuarie şi va avea până la sfârşitul anului până la 650 de angajaţi, în prezent lucrând 300 de persoane.

TRW este prezentă în România din anul 2004, când a început activitatea la Timişoara (Timiş), iniţial cu îmbrăcarea în piele a volanelor auto. Operaţiunile companiei în România au fost ulterior extinse în sectorul producţiei de componente auto, inclusiv airbag-uri.

Pe lângă Timişoara şi Baia Mare, TRW mai deţine facilităţi la Oraviţa (Caraş-Severin), Lupeni (Hunedoara) şi Marghita (Bihor), având aproximativ 3.400 de angajaţi în România.

Sursa: economica.net 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/fabrica-de-volane-destinate-automobilelor-audi-la-baia-mare.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.