09.29.2020 1:22

Evalia C, o masina cabrio cu 7 locuri

Vara masinile cabrio sunt o aparitie comuna, iar daca pana acum acestea ofereau maximum 5 locuri, carosierul italian Giovanni Vernagallo vine cu o propunere mai generoasa.

Giovanni Vernagallo a transformat in masina decapotabila utilitara Nissan NV200, sau Evalia, cum este cunoscuta pe unele piete. Proiectul a fost comandat de o firma de turism din sudul Italiei, masina fiind folosita pentru transportul celor interesati in regiunea Capri.

Nissan NV200 este o duba de marfa, dar poate fi utilizat si ca monovolum pentru maximum 7 pasageri. Astfel, noul Evalia C  poate transporta 7 pasageri, fiind un cabriolet unic pe piata in acest moment.

Nissan Evalia C poate fi echipat cu aceleasi motorizari si dotari ca un Evalia de serie, iar in Italia masina poate fi comandata chiar de la dealerul Nissan din zona, avand un pret de 47.500 de euro.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto