08.13.2020 19:41

Dubla victorie pentru Porsche

911 si Carrera GT sunt cele mai bune masini sport din Germania


Dubla victorie pentru Porsche în optiunile cititorilor “auto motor und sport” 

911 si Carrera GT sunt cele mai bune masini sport din Germania


Stuttgart. Pentru înca un an, titlul “Cele mai bune masini sport” a fost atribuit unor modele Porsche. Cititorii revistei “auto motor und sport” au votat modelele 911 (997) si Carrera GT pe primele doua pozitii ale clasamentului “The best cars” (cele mai bune masini) la categoria “Masini sport”. Cele doua creatii Porsche au reusit sa obtina unul din cele mai râvnite premii auto din Europa, care a fost atribuit pentru a 30-a oara în 2006. Aproape 100.000 de cititori au participat la ultima editie a sondajului publicatiei amintite.


17,1% dintre participanti si-au exprimat voturile în favoarea modelului 911 Carrera. Este pentru a 26-a oara când un model din gama 911, produsa la Zuffenhausen de 42 de ani, a ocupat cel mai înalta treapta a podiumului într-una din categoriile studiului anual efectuat de “auto motor und sport” în rândul cititorilor sai.
Porsche 911 se afla înaintea Volkswagen Golf ca fiind modelul cu cele mai multe victorii absolute de-a lungul celor trei decenii de când a fost initiata întrecerea. Anul acesta, super-peformanta masina sport Carrera GT a ocupat locul al doilea, cu 15,9% dintre optiunile exprimate. Noul Cayman S a dovedit ca are potential de a se lupta cu concurenta, desi a fost la prima sa participare în concurs.


Dr. Wendelin Wiedeking, presedinte al Consiliului Executive Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, a primit premiul din partea redactorului-sef Bernd Ostmann la “Alten Reithalle”, în Stuttgart, în aceasta dimineata. Wiedeking a declarat: “Sunt încântati în special de faptul ca am obtinut o dubla victorie în acest sondaj important”.


sursa: Porsche Romania

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto