01.26.2020 23:30

Doua noi utilaje de curatat cu presiune de la Stihl

Doua super utilaje de curatat din gama profesionala Stihl, lansate si în România.

Stihl lanseaza pe piata din România doua noi utilaje de curatat cu presiune, destinate utilizatorilor din agricultura si constructii. Este vorba despre spalatoarele RE 232 si RE 282 Plus, care se adauga la celelalte patru utilaje de acest tip din gama STIHL pentru profesionisti.

În timp ce RE 232 are o presiune de lucru de 145 bar, RE 282 Plus functioneaza cu un presiune de pâna la 160 bar, între cele doua existând si o diferenta majora de debit. Ambele sunt dotate cu filtru de apa, care asigura o protectie suplimentara a pompei, dar si cu rezervor pentru detergent. Cele doua spalatoare sunt dotate cu cabluri de alimentare de 5 m, la care se adauga furtunurile de înalta presiune, cu armatura de otel de 10 si respectiv 15 m, pentru RE 282 Plus. Daca modelul RE 232 este configurat si pentru utilizare casnica, RE 282 Plus se foloseste doar în scopuri profesionale, având nevoie de alimentare cu curent trifazic.

În categoria spalatoare cu înalta presiune, Stihl a dezvoltat nu mai putin de 13 astfel de utilaje, din care 6 sunt destinate folosirii intensive, la nivel profesional. Restul de echipamente se adreseaza mai ales celor care fac des curatenie în jurul casei si pe alei, dar si celor care nu vor sa-si piarda timpul la spalatoriile de masini.

spalator STIHL RE 281plus

Cel mai puternic utilaj de acest tip care exista acum pe piata este RB 402 Plus, care dezvolta, cu ajutorul unui motor termic, o presiune echivalenta cu aceea a unui gheizer care pulverizeaza apa la peste 100 m înaltime. Este vorba despre o presiune maxima de lucru de 230 bar, cantitatea de apa pe care o poate disloca fiind de 1150 l/h. Echipamentul este destinat celor care au activitati agricole, în constructii sau celor care detin parcuri auto.

spalator STIHL RE 232 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto