01.29.2022 2:03

De ce sa alegi cele mai eficiente anvelope de iarna de la AUTO SOFT

Anvelopele de iarna sunt cele mai necesare investitii în masina ta pentru sezonul rece. Atunci când temperatura scade sub 7 grade celsius, anvelopele de iarna devin obligatorii prin lege, însa, cel mai important aspect este cel al sigurantei pe carosabil care nu poate exista 100% în cazul echiparii masinii cu anvelope de vara.

cauciucuri-iarna-auto-soft

Cu anvelope de iarna sezonul rece pare un raliu spre primavara. Conditiile meteo din sezonul rece sunt mult mai dificile decât în restul anului, astfel ca anvelopele masinii tale vor avea contact cu drumuri reci, înghetate sau cu noroi si trebuie sa faca fata cu brio acestor provocari. Cauciucurile special concepute pentru iarna te ajuta pe orice tip de drum conduci în sezonul rece pentru ca ofera tractiune si manevrabilitate. Anvelopele de iarna te protejeaza pe tine si pe pasagerii tai de accidente sau momentele în care poti pierde controlul volanului din cauza alunecarii datorita design-ului care se regaseste pe profilul cauciucului. Anvelopele de vara nu sunt fabricate cu acelasi tip de design pentru ca la temepraturi mari nu sunt necesare si s-ar uza extrem de rapid.

Anvelopele de iarna sunt special concepute pentru sezonul rece

Anvelopele de iarna sunt proiectate si fabricate pentru a da masinii stabilitate atunci când sofezi pe drumuri cu zapada, gheata, la temperaturi de înghet. Banda de rulare este gândita pentru ca zapada sa nu se depuna si sa îngreuneze sofatul si manevrabilitatea masinii. Profilul cauciucului performeaza excelent la temperaturi mici deoarece ramâne flexibil si reduce vizibil alunecarea pe drumurile de iarna.

Atât specialistii, cât si legea în vigoare, recomanda ca anvelopele de iarna sa fie montate atunci când temperatura scade sub 7 grade celsius. Una dintre cele mai importante si puternice motivatii în acest sens este faptul ca la aceasta temepratura înca nu sunt conditii generale de zapada sau lapovita, iar anvelopele de iarna au timpul necesar pentru a se potrivi pe masina, a se roda si pentru a oferi aderenta atât de necesara când iarna se instaleaza în adevaratul sens al cuvântului.

Alege inteligent, alege premium

Cauciucurile de iarna sunt, pe scurt, o investitie în masina ta. Astfel ca anvelopele de iarna pe care le alegi vor influenta comportamentul masinii pe întreaga durata a sezonului rece si vor determina câte sezoane reci vei putea calatori în siguranta cu ele. De aici deriva ideea de investitie si necesitatea alegerii unui set de anvelope durabil si performant.

anvelope-premium-auto-soft

Anvelopele de iarna premium sunt cele care ofera raportul ideal între calitate, pret si durata de viata. Multi dintre soferi se feresc de anvelopele premium din cauza resurselor financiare care trebuie investite, însa anvelopele de iarna premium, precum anvelope iarna PIRELLI, sunt o investitie pe termen lung care ofera masinii si inclusiv soferului si pasagerilor cele mai importante beneficii pe care le vei regasi la anvelopele de iarna: aderenta, stabilitate, manevrabilitate si grija pentru mediul înconjurator.

În plus, durata de viata a anvelopelor iarna PIRELLI comandate din magazinul online AUTO SOFT, cu transport gratuit pentru orice set complet achizitionat, este vizibil mai mare, lucru care înseamna ca nu trebuie sa-ti faci griji pentru achizitionarea unui set nou pentru înca 5 sezoane reci. Alege inteligent anvelopele cu care îti vei echipa masina în sezonul rece si te vei bucura de performanta mult timp!

Site-ul AUTO SOFT îti sta la dispozitie cu produse diverse, perfect adaptate pentru tipul de masina pe care îl detii si pentru stilul tau de a sofa. Iar în punctele de service AUTO SOFT din Bucuresti vei regasi servicii de specialitate, dedicate rotilor masinii tale. 

Comentarii (3):

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto