07.04.2020 6:09

De ce BMW i3 este o masina electrica cu adevarat diferita?

Noul i3 pare a fi mai de dorit decat orice alta masina electrica pana in prezent - si nu doar pentru ca arata bine in statistici. BMW i3, in forma electrica, pretinde a fi capabil de a parcurge pana la 124 mile.

 

BMW-i3-plug-in-electric-concept-car-image

Este un eveniment foarte rar ca un producator sa faca o masina de care sa-ti dai seama la prima vedere,ca de fapt, nu te uiti la o simpla asamblare de metal, plastic, cauciuc si ulei, dar la viitor.

BMW-i3-Electric-Car-arriving-in-the-US-11

I3 este complet diferit. Puteti vedea cat de bine arata pe hartie si performeaza in lumea reala, cu optiunea mica a autonomiei motorului de extindere - dar nu asta ma face sa cred ca va fi cu adevarat diferita intre masinile electrice.

frankfurt-gallery-021_0

Ea are o clasa, o prezenta, un apel post-modern, care nici macar eleganta Ampera  nu o poate ajunge. Mai mult decat atat arata mult mai bine in viata reala decat o face, fie in fotografii sau sub luminile artificiale ale unui stand Motorshow.

f1ae4133-c9eb-4092-908f-2f6f28576c80_P90129244_highRes35

Voi admira in contiunuare masini ca Leaf si Ampera, dar de departe. Revolutia masini electrice este pe cale sa ia amploare cu un BMW i3.

  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto