09.25.2020 14:08

Dacia face angajări. Vezi pe ce posturi

Dacia face angajări în această perioadă la Mioveni. Candidaţii selectaţi pentru aceste posturi vor primi salarii competitive, tichete de masă, vor fi instruiţi pe banii companiei iar lista beneficiilor poate continua. Citeşte într-un material ECONOMICA.NET ce posturi sunt vacante în această perioadă la Dacia şi cum ofertează angajatorii candidaţii interesaţi de o carieră la Dacia.

ECONOMICA.NET scria ieri că industria auto e campioană la creşteri salariale medii în anul 2012, în România. În acest sector salariile au urcat, în medie, cu 8%, faţă de cele din 2011, potrivit ediţiei de anul acesta a studiului salarial şi de beneficii PayWell, derulat de echipa de consultanţă în resurse umane a PwC România, unul dintre studiile de referinţă despre politicile de remunerare ale companiilor care activează în România.

Vezi care e lista poziţiilor pentru care Dacia face recrutări pe economica.net 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto