02.26.2020 19:57

Cum va arata viitoarea generatie MINI

MINI Vision este un studiu de design sub forma de holograma, care a fost prezentat oficial tocmai pentru a ne oferi o idee despre cum va arata viitoarea generatie de MINI, asteptata pentru inceputul lui 2014.

Marca nu aduce schimbari majore intrucat doreste sa ramana fidela formelor care au consacrat-o. Schimbarile constau in tuse care dau mai multa sportivitate sau un aspect mai musculos micutului MINI.

Astfel, grila hexagonala este acum largita, iar farurile au cercuri de LED-uri ca lumini de zi. Proiectoarele de ceata sunt integrate acum in grila, iar stopurile renunta la elementul alb si au o forma mai degraba rectangulara decat trapezoidala, cum este acum la actualul model. Dubla evacuare centrala arata pretentiile sportive ale masinii, in timp ce eleronul de deasupra hayonului este acum mai mare si iese mai usor in evidenta.

La interior, indicatoarele de bord pot fi comutate in modul 3D, panourile de usi au benzi elastice care pot fixa obiecte de genul hartilor, sticlelor sau dozelor de suc, iar soferul are la dispozitie un comutator Driving Experience Control care ii permite sa selecteze intre a se concentra pe a conduce, sau pe un mod de sofat interconectat – acesta din urma va utiliza o ambianta luminoasa diferita, mai ales datorita podelei MINI Disco.

Sursa: promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto