08.04.2020 20:34

Cresteri de 15% si investitii de 1.000.000 Euro

Investitii de 1.000.000 Euro în flota de autocare si cresteri de 15% a portofoliului de clienti la Tabita Tour

  • Tabita Tour a transportat cu 15% mai multi pasageri în primele 5 luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada din 2012

 

  • Compania va investi 1.000.000 Euro în extinderea parcului auto, dupa ce a înregistrat o crestere de 10% a vânzarilor în aceeasi perioada

 

Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia si unul dintre transportatorii de top din România, a înregistrat, în primele 5 luni ale anului, o crestere de 15% a numarului de pasageri, comparativ cu aceeasi perioada din 2012, în timp ce vânzarile au crescut cu 10%. Anul trecut, compania bistriteana a transportat aproximativ 500.000 de pasageri în România si strainatate, înregistrând o cifra de afaceri de 10.000.000 Euro, în crestere cu 20% fata de 2011.

În ciuda contextului economic nefavorabil si a expasiunii companiilor aeriene low cost, Tabita Tour se pregateste sa-si extinda parcul auto, în urma unei investitii de 1.000.000 Euro.

Reînnoim în permanenta parcul auto Tabita Tour, pentru a putea raspunde cererii crescânde pentru serviciile noastre, dar si din considerente de siguranta a pasagerilor. Pâna acum am optat în majoritatea cazurilor pentru autocare si microbuze noi, pentru ca cheltuielile cu întretinerea lor si riscurile de producere a unor accidente sunt mult mai mici. În 2012 am investit 1.000.000 Euro în flota noastra de autocare, investitie ce s-a reflectat pozitiv în cresterea portofoliului nostru de clienti cu 15%, iar datorita rezultatelor înregistrate de la începutul anului am luat decizia de a aloca înca 1.000.000 Euro în acelasi scop”, a declarat Ioan Sighiartau, director general al Filadelfia Group.

Tabita Tour detine un parc auto cu 71 de microbuze si autocare, cu o capacitate de transport de la opt la 80 de persoane, marcile preferate fiind Mercedes-Benz, Setra si Irizar pentru cursele internationale regulate si ocazionale si Mercedes-Benz si Temsa pentru cele interne. Valoarea totala a parcului auto se ridica la aproximativ 7.000.000 Euro.

Companie specializata pe transportul intern si international de persoane, Tabita Tour a încheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 10.000.000 Euro, detinând o pondere de aproximativ 50% din afacerile totale ale grupului Filadelfia. Compania a dezvoltat o retea cu 37 de agentii în România, 23 în Spania si alte 3 în Italia.

Filadelfia Group este un grup bistritean de firme cu activitati în diverse domenii: transport rutier de persoane, intern si international (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurari (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), transport de marfa (Filadelfia Marfa) si constructii (Filadelfia Constructii). 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto