08.07.2020 15:43

Conceptul Toyota FV2 la Tokyo

Profitand de avantajul terenului propriu japonezii de la Toyota vin la Salonul Auto de la Tokyo cu conceptul FV2 un vehicul care se muleaza pe filozofia Fun to Drive”.

toyota-fv2-concept-01

toyota-fv2-concept-04

Fv2 poate comunica intuitiv cu soferul, practic, ca soluatie alternativa a folosirii volanului clasic, acesta poate fi manevrat prin inclinarea capului.

toyota-fv2-concept-11

toyota-fv2-concept-12

toyota-fv2-concept-13

Mai mult decat atat, FV2 poate realiza conexiuni cu alte vehicule din apropiere si cu infrastructura ce sustine traficul gratie tehnologiei ITS. Prin furnizare de informatii predictive asupra felului in care se desfasoara circulatia accentul este pus pe siguranta.

toyota-fv2-concept-07

toyota-fv2-concept-08

toyota-fv2-concept-10

Conceptul FV2 va folosi tehnologia din programul “Toyota Heart Project” pentru recunoastere vocala si faciala in determinarea starii de spirit a utilizatorului, iar pe baza informatiilor colectate poate actiona ca un copilot pentru a imbunatatii experienta de condus.

toyota-fv2-concept-15

toyota-fv2-concept-17

toyota-fv2-concept-18

Conceptul are un ampatament de 2.360 mm si masoara 3.000 mm lungime, 1.600 mm latime si 990 mm inaltime in modul Parking, respectiv 1.780 mm in modul Driving.

Sursa: www.promotor.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto