12.03.2021 16:44

Conceptul Infiniti Q50 Eau Rouge relevat – cu videoclip oficial

Noul concept Infiniti prezinta viziunea companiei pentru produsele sale de inalta performanta, upgrade-urile includ aerodinamica revizuita si caroserie din fibra de carbon. Elemente, cum ar fi spoilerul frontal sunt revendicate sa se inspire de la masina Infiniti Red Bull Racing F1 RB9.

infiniti-q50-eau-rouge-concept-3

Infiniti a lansat un clip video teaser cu noul sau concept Infiniti Q50 Eau Rouge, o masina pe care o numeste ” de inalta performanta ” exercitiu de stil . Videoclipul este axat pe prezentarea notei evocatoare a masinii. Nu sunt detalii oficiale in ceea ce priveste sistemul de propulsieQ50 inca, dar este programat sa fie detaliate integral la  Salonul Auto de la Geneva din martie.

Infiniti-Q50-Eau-Rouge-Concept-homepage

Infiniti-Q50-Eau-Rouge-Concept-rear-end

” Motorul  de evaluare pentru Q50 Eau Rouge are o personalitate mare , motor V – cilindri, cu inductie fortata . Cred ca inginerii nostri au așteptat un proiect ca acesta , ” a spus el.

Infiniti spune ca masina prezinta viziunea sa de design pentru viitoarele modele de inalta performanta, cu designul inspirat de ” musculatura , rafinament , si intentia de performanta subevaluata „.

infiniti-q50-eau-rouge-concept-02

infiniti-q50-eau-rouge-concept-03

O mare parte din exterior a fost reproiectat pentru a optimiza aerodinamica masinii. Q50 Eau Rouge este mai joasa si mare , si dispune de un splitter frontal din fibra de carbon, difuzor spate si praguri laterale. Producatorul sustine ca numai profilele de acoperis si usi raman neschimbate de la versiunea de productie conventionala de Infiniti Q50.

Alte upgrade-uri includ jante din aliaj de 21 inch usoare forjate si un sistem de evacuare sport dual, facand aluzie mai mult la intentiile orientate spre performanta a Q50- lui. Atat acoperisul si oglinzile exterioare sunt formate din carbon pentru reducerea greutatii.

Infiniti-Q50-Eau-Rouge-Concept-steering-wheel

Cumparatorii pot specifica, de asemenea, o versiune hibrid 360bh . Acesta este propulsat de un motor pe benzina V6 de 3.5 litri si un motor electric de 50kW , si este capabil de dispecerizare sprint 0 – 60 mph in 4.9sec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto