- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Colecţia de maşini toamnă-iarnă. Vezi modelele şi calendarul apariţiilor

Posted By Roxana Andreica On 15 octombrie 2012 @ 11:49 In Articole | No Comments

Cele mai importante modele de serie prezentate la actuala ediţie a Salonului de la Paris îşi vor face intrarea în showroom-urile din România în lunile următoare.

Veşti nesperat de bune pentru piaţa auto din România. Salonul de la Paris (care îşi închide porţile mâine) a fost rampa de lansare a unei colecţii de maşini cu adevărat interesante. Începând chiar din această lună şi până la finele iernii care bate la uşă, cele mai multe noutăţi vor ajunge în showroom-urile autohtone.

Dacă nici noile modele Dacia – Logan 2 şi Sandero –, a şaptea generaţie VW Golf, berlinele de buget Peugeot 301 şi Seat Toledo, celebrele subcompacte Ford Fiesta şi Renault Clio sau ”Octavia mai mică şi mai ieftină” – noua Skoda Rapid – nu pot opri declinul vânzărilor de maşini noi, atunci cine ar mai putea-o face?

Citeste articolul integral pe evz.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/colectia-de-masini-toamna-iarna-vezi-modelele-si-calendarul-aparitiilor.html

URLs in this post:

[1] Citeste articolul integral pe evz.ro: http://www.evz.ro/detalii/stiri/Colecia-de-maini-toamn-iarn-VEZI-modelele-i-calendarul-apariiilor-din-acest-sezon-10054.html

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.