05.26.2020 1:21

Cele mai scumpe biciclete din lume

In zilele noastre unele biciclete arata ca niste bijuterii. Unele dintre ele din cauza numarului mare de pietre pretioase cu care sunt decorate , altele sunt placate cu aur si costa mai mult decat o masina. Asa ca daca aveti de gand sa cumparati una dintre cele mai luxoase biciclete din lume ar fi bine sa aveti un sistem anti-furt pe masura.

spreed

Bicicleta Aurumania Gold Bike Crystal este in intregime placata cu aur de 24 de karate si este decorata cu peste 600 de cristale Swarovski. Pretul bicicletei este de 114.000 de dolari.

04-trek-madone-7-diamond

Bicicleta The Trek Madone 7-  Bicicleta este incrustata cu peste 300 de diamante si costa 75.000 de dolari.

05-luxury-golden-collection-norm

Bicicleta The Montante Luxury Gold Collection este destinata doamnelor. Aceasta este placata cu aur de 24 de carate, are incrustate 11.000 de cristale Swarovski si are saua din piele de piton. Pretul bicicletei este de 46.000 de dolari.

02-trek-lance-armstrong-stages-bike-yoshitomo-nara-11

Bicicleta Trek Yoshimoto Nara Speed a fost vanduta anul trecut pentru suma de 200.000 de dolari.

01-trek-butterfly-madone

Cea mai scumpa bicicleta din lume, Trek Butterfly Madone este decorata cu sute de aripi de fluturi si costa 500.000 de dolari.  

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto