07.29.2021 15:49

Cea mai vanduta masina de mici dimensiuni in Europa

Ford Fiesta a fost masina de mici dimensiuni cu cele mai mari vanzari in Europa in prima jumatate a anului 2015, fiind achizitionate de catre clienti 173.999 unitati Fiesta, in crestere cu 3,6% fata de perioada ianuarie-iunie 2014, conform datelor oferite JATO Dynamics, a anuntat Ford Romania.

 

Vanzarile de automobile Fiesta in iunie 2015, de 33.646 unitati, au fost cu 22,3% mai mari decât in iunie 2014 si au urmat introducerii, in luna mai a acestui an, de noi culori si imbunataţtiri aduse consumului de combustibil si echipamentelor, scrie Agerpres.

‘Europenilor le plac foarte mult masinile mici şsi au standarde ridicate si suntem mandri ca Fiesta ramane in top. Acum clientii pot alege din cea mai mare varietate de modele Fiesta, inclusiv modelul iFiesta ECOnetic, si noi culori precum Silver Silk’, a declarat Roelant de Waard, vicepresedinte Marketing, Vanzari & Service Ford Europa.

Fiesta a fost pe locul doi in topul vanzarilor generale de masini in Europa intre ianuarie si iunie in acest an si a fost masina de mici dimensiuni cel mai bine vanduta in Europa pentru al treilea an consecutiv in intregul an 2014.

In Romania, conform datelor APIA, vanzarile de automobile Ford Fiesta s-au cifrat la 1.033 unitati in primele sase luni din 2015, iar acest model se afla in Top 10 al celor mai vandute automobile pe piata romaneasca, clasamentul fiind dominat de modelele autohtone Logan, Duster si Sandero.

fiesta-get-updates-1400

Citeste mai mult. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto