- Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie! - http://www.auto-business.ro -

Cea mai ieftina masina din lume ajunge in Europa

Posted By Florin Morariu On 17 octombrie 2012 @ 10:55 In Articole | No Comments

Tata Motors va lansa citadina Nano pe piata din SUA in anul 2015. Cea mai ieftina masina din lume va ajunge ulterior si pe pietele europene. Modelul va beneficia de un motor mai puternic.

Incepand din anul 2015, Tata Nano isi va face aparitia pe piata din Statele Unite, a anuntat Ratan Tata, mentionand ca versiunile americana si europeana se vor adapta exigentelor pietei. Desi va ajunge si pe Batranul Continent, oficialul indian nu a precizat data lansarii.

“Piata americana este cu adevarat atractiva. Ne vom confrunta cu nume precum Fiat 500 si Smart ForTwo, modele de dimensiuni mici, dar oferite la un pret simtitor mai mare”, a declarat Ratan Tata.

City car-ul va fi echipat cu servodirectie, control al tractiunii si un motor mai puternic decat bicilindricul de 37 CP disponibil pe versiunea indiana. Momentan nu se cunosc modalitatile de comercializare, avand in vedere diferenta clara de clasa intre Jaguar si Land Rover, ambele detinute de Tata Motors.

citeste articolul integral pe auto.ro [1] 


Article printed from Auto Business – Informatia auto de care ai nevoie!: http://www.auto-business.ro

URL to article: http://www.auto-business.ro/articole/cea-mai-ieftina-masina-din-lume-ajunge-in-europa.html

URLs in this post:

[1] citeste articolul integral pe auto.ro: http://www.auto.ro/tata/cea-mai-ieftina-masina-din-lume-ajunge-in-europa--54007.html/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=zilnic&utm_source=Newsletter__Lista_standard_Auto&utm_medium=&utm_campaign=newsletter_75659

Copyright © 2012 Autobusiness. All rights reserved.