08.13.2020 5:55

Cea mai ieftina benzina din Europa

Benzina din România este cea mai ieftina din UE. Unde se situeaza jud. Cluj în acest clasament?

Cea mai ieftina benzina din România se gaseste în Iasi, iar Clujul se situeaza în categoria oraselor cu preturi medii, potrivit unei analize realizate pe baza tarifelor practicate în benzinariile Petrom, Rompetrol si Lukoil, principalele companii petroliere din România. Analiza ia în calcul preturile pentru sortimentele standard de benzina si motorina, care sunt cele mai populare.

Cea mai ieftina benzina din România se gaseste în jud. Iasi, iar jud. Clujul se situeaza în categoria oraselor cu preturi medii, potrivit unei analize realizate pe baza tarifelor practicate în benzinariile Petrom, Rompetrol si Lukoil, principalele companii petroliere din România. Analiza ia în calcul preturile pentru sortimentele standard de benzina si motorina, care sunt cele mai populare.

Benzina si motorina au preturi mai mici cu câteva zeci de bani fata de restul tarii în Iasi. În  jud. Neamt si jud. Suceava, spre exemplu, benzina costa în jur de 5,55 lei/litru, iar în Iasi poate fi gasita chiar si la un pret de 5,54 lei/litru. Motorina, de asemenea, costa 5,72-5,73 lei/litru în jud. Botosani, jud. Suceava si jud. Iasi si 5,79 lei/litru în jud. Neamt.

pompa-benzina
citeste integral pe Monitorul de Cluj 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto