07.05.2020 17:52

Castrol: Ulei de motor contaminat cu apa

Castrol a retras de la distribuitorii sai locali 408 litri ulei de motor pentru scutere si motociclete din cauza ca o parte din ulei a fost contaminat cu apa si exista pericolul ca motorul sa se blocheze.

Actiunea de retragere este una la nivel european, iar uleiul cu probleme provine din Italia. In Romania nu s-au petrecut incidente, chiar daca 12 litri de ulei din lotul rechemat au fost deja folositi.

Castrol spune ca a localizat lotul in cauza la distribuitorii locali si a retras 408 din cei 420 litri, restul fiind deja folositi, insa fara a fi aparut reclamatii. Cei de la Castrol spun ca nu intreg lotul este contaminat cu apa, insa l-au retras complet din motive de siguranta.

Cei 420 litri de ulei de motor pentru scutere si motociclete au ajuns la 11 distribuitori locali, dintre care 120 litri au ajuns la Augsburg International si cate 72 litri la Total Auto si Agilis Com. Uleiul este de tipul MZ Castrol 2T 12X1L, produs in Italia.

Sursa: 0-100.ro 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto