09.25.2020 13:51

BMW X5 x Drive 30D

Vestea buna este ca, masina care a oferit lumii intregi eleganta, rafinament, confort si stil se pregateste sa ofere de data aceeasta si mai mult fanilor ei.
Cea de a treia generatie a modelului BMW X5. Decat sa prezinte prea multe schimbari, pentru a nu pierde  succesul modelelor anterioare, a luat enorma decizie ca,  acest nou X5 pur si simplu sa aiba rafinament si sa intareasca  aspectul X5 cu prezenta si eleganta sa“.

Tehnic, X5 este mai mult o actualizare importanta decat reinventarea en-gros, spune liderul de proiect Siegfried Muller. Platforma este in esenta aceeasi, dar upgrade-uri sunt semnificative si du-se la centrul de X5, corpul sau-in-alb fiind refacut, rezistenta si usoara. Shell-ul este acum de cinci la suta mai rigid, fara a aduna pe greutate, iar masina in sine este mult mai rafinata. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto