03.29.2020 0:51

BMW Vehicular Small Cell – un amplificator mobil pentru semnalele dispozitivelor electronice

BMW Vehicular Small Cell le va permite soferulor nu doar sa-si economiseasca energia ci sa si imbunatateasca calitatea semnalului transmis prin masina. Este o tehnologie care are un singur scop: sa imbunatateasca receptia mobila in automobile.

Fiindca caroseria masinii ecraneaza puternic semnalele dispozitivelor mobile precum telefoane, tablete si dispozitive portabile, aceasta duce la cresterea consumului de energie si al radiatilor din interiorul masinii si la diminuarea calitatii semnalului.

Proiectul de cercetare “Vehiculat Small Cell” a fost lansat in cadrul Mobile Worls Congress de la Barcelona. Amplificatorul celular este o ministatie de baza celulara utilizata in mod obisnuit pentru a oferi conectivitate celulara imbunatatita indoor in llocatii de afaceri sau private. BMW Group si partenerii au dezvoltat un femtocell pentru utilizare in automobil.

p90174616-highres

Citeste mai mult. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto