07.11.2020 18:17

BMW Seria 1 xDrive şi versiunea 114d, lansare în România

BMW lansează pe piaţa din România o nouă versiune diesel de bază pentru modelul Seria 1: 114d. Pe lângă noul derivat, germanii includ şi tracţiunea integrală xDrive în gama de opţionale, relatează automarket.ro

În luna noiembrie, constructorul bavarez aduce mai multe versiuni de motorizare pentru actualul Seria 1 şi tracţiunea integrală xDrive. Modelul compact va fi disponibil alături de 5 motorizări pe benzină şi 6 dieseluri, cu o gamă de puteri cuprinsă între 95 şi 320 de cai putere.

Versiunea 114d este cel mai accesibil BMW Seria 1 diesel, disponibi în România cu un preţ de 23.932 de euro cu TVA, pentru versiunea cu trei uşi. Motorul de 1.6 litri diesel dispune de pachetul de tehnologii BMW TwinPower Turbo cu Common Rail şi turbină cu geometrie variabilă.

Tot în luna noiembrie este debutul tracţiunii integrale inteligente BMW xDrive pentru Seria 1. Astfel, vor fi disponibile două versiuni, atât în variantele cu 3 şi 5 uşi, o configuraţie diesel şi una benzină. În cazul dieselului vorbim despre versiunea 120d xDrive. Aşadar, începând cu luna noiembrie, compactul devine cel mai accesibil model BMW cu tracţiune integrală. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto