07.11.2020 4:48

BMW lanseaza M3 DTM Champion Edition

In 2012 BMW Motorsport a revenit in DTM dupa aproape 20 de ani de absenta si a reusit sa puncteze la toate capitolele esentiale: pilotul BMW Bruno Spengler a castigat titlul pilotilor, BMW Team Schnitzer a incheiat pe primul loc in ierarhia echipelor, iar BMW a cules laurii in competitia constructorilor. Dupa aceasta serie de succese BMW lanseaza M3 DTM Champion Edition, o serie speciala a masinii sport M3, relateaza 0-100.ro.

M3 DTM Champion Edition este disponibil exclusiv cu vopsea neagra ( Frozen Black metalizat).  Detalii precum flapsurile din carbon, diferitele elemente cromate inchise la culoare si jantele negru-mat sunt elemente de legatura cu BMW M3 DTM.

BMW M3 DTM Champion Edition va fi construit la uzina BMW din Regensburg si la cea BMW M GmbH cu incepere din februarie 2013. Pretul in Germania porneste de la 99.000 euro, inclusiv TVA. 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto