09.29.2020 3:50

BMW A LANSAT PRIMA MASINA COMPLECT ELECTRICA BMW I3

BMW a lansat prima sa masina de productie complet electric numit BMW i3 (+ slideshow).

Prima masina a lansat in cadrul companiei BMW i sub-brand, BMW i3 este modelul de productie a unui concept initial prezentat la Frankfurt Motor Show in 2011.

Patru locuri masina de oras, cu cinci usi a pastrat o mare parte din stilul de masina concept original, inclusiv o banda neagra mergand de la capota, pe acoperis si pe partea din spate a masinii si scoate in evidenta albastru in jurul distinctiv BMW grila frontala.


Acesta dispune de un motor de 170 bhp, toate-electric alimentat de o baterie reincarcabila litiu-ion si poate calatori 130 – 160 de kilometri cu o singura incarcare.

Viteza maxima este de 150 kilometri pe ora,  iar masina poate accelera de la 0- 100 de kilometri pe ora în 7, 2 secunde.

Acumulatorul poate fi incarcat de la o priza interna in aproximativ 8- 10 ore, sau în 3-4 ore de la o statie de incarcare publica.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto