05.25.2020 7:58

Baschetul romanesc sustinut de VW

Cel mai spectaculos sport de echipa din lume are in Romania un sustinator important in marca Volkswagen


Volkswagen sustine baschetul romanesc


Cel mai spectaculos sport de echipa din lume are in Romania un sustinator important in marca Volkswagen. Parteneriatul intre marca germana si Federatia Romana de Baschet se bazeaza pe valori comune – competitie, performanta si spirit de echipa.


In timp ce baschetul romanesc aduce succese importante in competitiile de cluburi europene (de exemplu Fiba Europe Cup 2005 prin ASESoft Ploiesti), Volkswagen se poate mandri cu cel mai premiat model al ultimilor ani – Passat, cu propulsoare de exceptie care au primit in repetate randuri disticia “Motorul anului” sau cu performante impresionante in Raliul Dakar, cea mai dura competitie de motorsport din lume.


Am vrut sa fim mai aproape de un sport pe care il urmarim cu placere, il practicam si care, am constatat, creste puternic in popularitate“, a explicat Matei Albulescu, brand manager Volkswagen in Romania.
Pentru noi acesta sponsorizare este mai mult decat o actiune de promovare, noi intelegem prin sustinerea sportului o activitate de responsabilitate sociala.”


In urma parteneriatului Volkswagen va fi cu adevarat mai aproape de terenul de baschet. Astfel logoul marcii de la Wolfsburg se va echipamentul sportiv, in salile in care se desfasoara competitiile, iar una din competitiile majore in acest an va fi “Cupa Romaniei Volkswagen”. Acest partneriat este valabil pentru sezonul 2006-2007 si este valabil atat pentru competitiile de club cat si pentru meciurile echipei nationale.


Ceea ce ne apropie este cautarea continua a performantei. Ma bucur ca o marca atat puternica si apreciata este alaturi de baschetul din Romania“, a declarat Carmen Tocala, presedinte al Federatiei Romane de Baschet.
Sustinem un sport in puternica ascensiune, cu centre puternice in Ploiesti, Bucuresti sau Cluj, care ne reprezinta cu din ce in ce mai mult succes in competitiile internationale.”


Volkswagen in Romania


Importatorul Volkswagen este Porsche Romania incepand din 1997. In aceasta perioada s-a construit o retea puternica de 22 centre complete de vanzare si service. Cu modele foarte apreciate, dintre care Passat se mentine lider in segmentul sau de mai bine de 10 ani, Volkswagen a livrat peste 50 000 de automobile catre publicul din Romania.


sursa: Porsche Romania

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Newsletter-ul AutoBusiness iti aduce:

  • Cele mai noi stiri din domeniul auto
  • Cele mai bune oferte
  • Cele mai interesante evenimente auto